Scoala-Excalibur

       Pentru copiii care se visează cavaleri sau domnițe, Shakespeare School lansează o nouă provocare:  distracție și ore de limba engleză într-o atmosferă medievală la Școala de vară Excalibur!

           Copiii vor pune în scena o piesă de teatru în limba engleză despre aventurile de la curtea Regelui Arthur și vor participa la ore de engleză cu tematică medievală în stilul Shakespeare School: interactiv și plin de umor și voie bună.

        Zilnic după orele de engleză și repetițiile de teatru, cavalerii și domnițele vor urca în Cetatea Râșnov unde vor învăța să mânuiască arcul și spada și vor fi inițiați în tainele picturii heraldice și ale olăritului. De asemenea, vor vizita Peștera Valea Cetății, aflată la poalele cetății Râșnov, o peșteră nou deschisă publicului și deosebit de spectaculoasă.

        Profesorii Shakespeare School și instructorii de la Medieval Art îi invită pe copii să cunoască regii și reginele, cavalerii și domnițele, bufonii și menestrelii legendelor medievale. Copiii vor purta costume din epoca medievală, vor încerca armuri de cavaleri și vor avea parte de multe surprize în cetatea Râșnov în timpul Festivalului Medieval.

         Școala de vară îi ajută pe copii să se dezvolte armonios, învățându-i codul de onoare medieval și să participe la competiții cu fair-play. Pregătind piesa de teatru, copiii sunt încurajați să își dezvolte încrederea în sine și capacitatea de a performa în public.

        Școala de vară se adresează copiilor cu vârsta între 8 și 12 ani și este organizată la pensiunea Valea Cetății. Pentru mai multe detalii despre program și înscrieri puteți accesa www.shakespeare-school.ro sau puteți contacta Shakespeare School la  021 230 20 06, 0755 132 228 sau info@shakespeare-school.ro.

Vrei sa comentezi?