festivalul-cultural-miraje

    Talentul depășeste orice barieră la ediția a VII-a a Festivalului Miraje.

    Evenimentul se va derula la Cluj-Napoca în perioada 7-10 aprilie 2014 la Casa de Cultură a Studenților și Sala Auditorium Maximum.

   Fondat în 2008, la inițiativa unor tineri de la Liceul Special pentru Deficienți de Vedere Cluj-Napoca și a unor voluntari ai programului YouthBank Cluj, Festivalul Cultural Miraje contribuie la integrarea în comunitate a tinerilor cu dizabilități prin intermediul teatrului, muzicii și dansului.

   Ediția a VII-a a Festivalului Cultural Miraje își propune să fie cât mult mai interactivă și să crească gradul de conștientizare a publicului larg legat de potențialul tinerilor cu dizabilități.

    Motiv pentru care anul acesta pe lângă spectacole de teatru, dans și muzică, agenda festivalului cuprinde și evenimente speciale. Unul dintre aceste evenimente este „Cafeneaua pe întuneric”, unde preț de câteva ore clienții vor fi serviți de barmani nevăzători și vor experimenta pentru câteva clipe cum e să fii nevăzător. Cafeneaua The Londoner va găzdui evenimentul în data de 8 aprilie, de la ora 19.00.

   Timp de două zile pe 8 și 10 aprilie la Liceul Special pentru Deficienți de Vedere Cluj-Napoca se vor derula Atelierele Miraje, unde liceenii clujeni sunt asteptați să încerce noi forme de exprimare prin atelierele de teatru, dans și muzică.

   Casa de Cultură a Studenților va găzdui prima seară de spectacole, începând de la ora 17.00. Timp de 3 ore, tineri de la școlile speciale din țară și normale din Cluj-Napoca vor juca teatru, vor dansa pe ritmuri de muzică populară și modernă și vor încânta publicul cu recitaluri de chitară. La finalul serii de la ora 20.00 trupa Semnal M va susține un concert.

    A doua a zi a spectacolului va avea loc la Sala Auditorium Maximum, din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Un moment special al zilei va fi recitalul la pian al lui Antonio, elev la Liceul Special pentru Deficienți de Vedere Cluj-Napoca.

    Intrarea la toate evenimentele din cadrul Festivalului Cultural Miraje este liberă.

    Mai multe informații despre festival găsiți pe site-ul www.miraje.ro.

Vrei sa comentezi?