Părinții interesați de o cât mai bună educație a copiilor lor pot participa la Târgul Internațional “World Education”, pentru a fi consiliați gratuit în privința alegerii unui liceu foarte bun sau a unei tabere internaționale de limbi străine.

Pe 7 și 8 decembrie, vor fi prezentate, la București, noi scheme financiare și oportunități de studiu în străinătate, oportunități de a obține burse de studiu și de a economisi sume importante pentru studiile universitare. După cele două zile de prezentare de la hotelul Hilton, din Capitală, târgul se va muta la hotelul Timișoara, din “capitala” Banatului, pe 10 decembrie.

Bursele de studiu pentru școlile și colegiile din străinătate pentru perioada 2013-2014 vor oferi oportunitatea familiilor să economisească între 2.700 și 11.000 de lire sterline pe an.

Acestea se adresează elevilor cu vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani. Reducerea de până la 30% din taxele de studiu, ce poate fi obținută de elevii din România, vizează unele dintre cele mai renumite colegii precum:  DLD College din Marea Britanie, cu sedii în centrul Londrei și Cambridge, Kings College și Chase Academy.

Vrei sa comentezi?