Program de internship organizat de TeamNet

Program de internship organizat de TeamNet

Nouă masteranzi și studenți în an terminal de la facultăți cu profil tehnic vor beneficia de sesiunea de iarnă a programului de internship organizat de TeamNet.

Candidații au posibilitatea de a lucra part time sau full time, pentru o perioadă de trei luni, alături de o echipă specializată în domenii precum administratea bazelor de date,  programare Java și Net sau analiza de business. În plus, pe toată perioada stagiului, studenții interni vor primi o sponsorizare lunară.

Înscrierile pentru sesiunea de iarnă a programului de internship vor avea loc până pe 28 februarie. Rezultatele selecției vor fi anunțate în luna martie.

În procesul de selecție, vor fi luați în considerare doar candidații care au absolvit toate examenele din primii doi ani de studiu, cu un background puternic în matematică, statistică și algoritmi și cunoștințe elementare de design al bazelor de date relaționale și de programare într-un limbaj larg utilizat. La acestea se  adaugă abilități de comunicare și de rezolvare a problemelor.

Mai multe detalii despre programul de internship găsiți pe pagina http://thinkndo.teamnet.ro/internship.shtml.

Vrei sa comentezi?