În contextul coronavirusului, Ministerul Educației în parteneriat cu Televiziunea Română va realiza cursuri pentru toate nivelurile de învățământ

Programele, numite Teleșcoală, vor fi realizate cu prioritate pentru elevii claselor a VIII-a și a XII-a, pentru a asigura continuitatea pregătirii în vederea susținerii examenelor naționale.

Cursurile vor putea fi urmărite de luni până vineri, atât la TVR 2, cât şi online pe canalul de Youtube al TVR şi pe site-ul www.tvr.ro.

TELEȘCOALA debutează din 16 martie, iar lecţiile se vor ţine până în luna iunie, în preajma susţinerii examenelor şcolare. Emisiunea poate fi urmărită pe următoarele tronsoane orare: 9:00-10:00 ore de română şi matematică, clasa a VIII-a.

Pentru clasa a XII-a este rezervat intervalul orar 15:00-16:00, după următorul program: două lecţii săptămânale de română şi matematică şi câte o lecţie pe săptămână de biologie, chimie, fizică, istorie şi geografie.

„Teleşcoala” este o emisiune produsă integral de Televiziunea Română, în colaborare cu Ministerul Educației care furnizează tematica, ordinea lecţiilor şi profesorii care vor susţine cursurile.

Vrei sa comentezi?