T10_Platinum Mamaia_2

   În weekendul 6-7 august, Tenis10 vine cu o invitație de nerefuzat pentru copiii pasionați de sportul alb la Platinum Mamaia – Cupa Bucovina susținută de Itsy Bitsy! Cine ar puteaspune “nu” unor partide frumoase de tenis, combinate cu distracție pe plajă și porții bune de bălăceala în Marea Neagră?!

   Echipa Tenis10 va fi cu siguranță pe malul Marii Negre, gata va ofere un super turneu care va avea loc duminică, 7 august, la Tenis Club IDU, unul dintre cele mai cunoscute și apreciate din țară.

   Invitația la turneul Cupa Bucovina susținută de Itsy Bitsy este adresată tuturor membrilor Tenis10, de la toate nivelurile. Înscrierile sunt deschise online până miercuri, 3 august,la ora 20:00, pe pagină Circuitului Tenis10 – www.tenis10.rodedicată acestui eveniment, iar pentru a va înregistra dați click aici.

  Peste 70 de copii sunt așteptați dea curs invitației la sport și distracție, evenimentul urmând se organizeze pentru toate cele trei niveluri de joc: Roșu, Portocaliu și Verde. Copiii vor avea parte și de câteva momente speciale pe terenul de tenis. Vorbim de ora deja cunoscută sub denumirea de „Rachetă fermecată”, oferită de Tenis Club IDU, în care își vor înmuia degetelele în vopsele colorate și își vor expune apoi cât mai bine pe hârtie talentul la pictură.

  Câștigătorii de la nivelul verde vor fi invitați la Mastersul Super10 de la Bistrița din 16-18 septembrie care reprezenta turneul de calificare la Champions Bowl. Mai multe detalii despre Champions Bowl se găsesc pe pagină oficială sau prin click aici. Totodată, câștigătorii tuturor nivelurilor vor fi invitați la tradiționalul Turneul al Campionilor, ce va avea loc în luna decembrie în București.

   Va ținem la curent cu turneele și noutățile și pe pagină Facebook Tenis10.

Vrei sa comentezi?