Vești bune! Termenul de înscriere în concursul  „Lider European? se prelungește până pe 31 octombrie.

   Competiția se adresează elevilor de liceu din clasele IX-XI, și se concentrează pe dezvoltarea de proiecte în oricare dintre domeniile social, cultural, afaceri/economic și de mediu.

   Tinerii participanți vor lucra în echipe de 4 + 1 – patru liceeni și un profesor coordonator, care va face și înscrierea până la 31 octombrie 2018, ora 24:00, pe platforma www.europacasanoastra.ro. Ulterior, fiecare echipă înscrisă trebuie să pregătească și să încarce pe site prezentarea proiectului propus, nu mai târziu de 14 noiembrie 2018, ora 24:00.

   Cele mai bune opt proiecte înscrise pe platforma online Europa, casa noastră(link is external) vor fi premiate, iar echipele clasate pe primele trei locuri vor fi invitate să își prezinte proiectele în fața juriului, la București.

   Concursul Lider European își propune să dezvolte abilitățile de leadership și de a vorbi în public, spiritul de echipă și capacitatea de lucra în beneficiul propriei comunități și face parte din campania educațională pe teme europene „Europa, casa noastră”, o inițiativă susținută de Ministerul Educației.

   În luna octombrie, echipa „Europa, casa noastră” a organizat 10 vizite în licee din 5 județe ale țării: București, Brașov, Covasna, Dâmbovița, Prahova. În cadrul vizitelor, au avut loc activități educaționale și interactive pe diverse teme legate de leadership și dezvoltare personală.

Vrei sa comentezi?