expozitia-the-human-body

Expoziția „The Human Body“, care va fi vernisată vineri la Muzeul Antipa, va fi o lecție de anatomie,  în care vor fi prezentate corpuri umane reale în poziții dinamice. 

Practic, unele trupuri sunt prezentate  în poziția jocului de darts, un altul pare că joacă baschet și altul tenis.

În cadrul expoziției “The Human Body” poate fi văzut corpul uman în totalitatea lui, dar și fragmente sau organe întregi, mușchi, ligamente, sistemul cardiovascular, sistemul osos și muscular, sistemul nervos, precum și fetuși în diferite stadii de evoluție.

Pentru realizarea în forma prezentă a expoziției a fost nevoie de cel puțin 10 ani, spun curatorii acesteia.

Expoziția “The Human Body”  va fi deschisă publicului până pe 30 iunie, zilnic, de marți până duminică inclusiv, între orele 10.00 – 20.00.

Exponatele au fascinat deja peste 20 de milioane de vizitatori din întreaga lume, fiind prezentate în orașe precum: Londra, Amsterdam, Barcelona, Bratislava, Budapesta, Dublin, Kiev, Lisabona, Madrid, Praga, Torino, Viena, Oostende.

Biletele pentru această expoziție au fost puse în vânzare și au prețuri cuprinse între 32 și 60 de lei/ persoană și, respectiv, 85 și 135 de lei/ grup.

Totodată, grupurile de peste 10 copii vor avea acces la expoziție în baza unui tichet în valoare de 30 de lei/ persoană. Copiii cu vârste mai mici de 7 ani beneficiază de acces gratuit.

Tichetele pot fi cumpărate online, de pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești).

Vrei sa comentezi?