individual_bkl_ev_Lucian_Mindruta

   Marți, 22 septembrie 2015, continuă seria Conferințelor practice BookLand Evolution, aducându-i pe tinerii bucureșteni cu vârsta între 14-24 ani față în față cu profesioniști consacrați – ale căror reușite îi pot încuraja și motiva în dezvoltarea personală și profesională. Evenimentul se desfășoară în intervalul orar 15:00 – 17:00, la Academia de Studii Economice (sala Aula Magna). Intrarea este liberă!

   În cea de-a doua zi a Conferințelor practice, invitații speciali sunt: Lucian Mîndruță – jurnalist, Cornel Ilie – fondator, compozitor, textier, solist VUNK, Anca Ghinea – Creative & Communication Director Intuitext-Softwin, și Mihaela Tatu – trainer acreditat ANC. În calitate de moderator se va afla Cristian Cuciureanu, fondatorul și vicepreședintele Asociației Tineri de Succes.

    „În liceu este pentru prima dată când ești la granița de a ști ce vrei cu a putea să faci ce vrei. Până atunci, părinții și cei din jurul tău decid pentru tine. În liceu, începi să înțelegi cine ești și cine vrei să devii. În liceu se fac alegerile cele mai importante din viață. Dar asta este liceul și asta este farmecul lui, este cea mai frumoasă, dar și cea mai importantă perioadă din viață. Trebuie să înveți să alegi pentru tine însuți, nu pentru alții și să-ți împlinești visul tău, nu pe al altora.” – Cornel Ilie.

   “Bookland Evolution este o pledoarie pentru a reuși în viață într-un mod corect și frumos, onorând valorile clasice, “nemuritoare”. Mai mult, Bookland Evolution este scena care mijlocește dialogul între generația actuală și generația viitoare de profesioniști, de oameni atât de pasionați de ceea ce realizează. Pe scurt, un eveniment care înseamnă o oportunitate pentru toți tinerii dornici să afle lucruri noi, utile pentru viitoarea carieră.” – Anca Ghinea

   „Am puține ființe – sau situații – în care pot să spun că am încredere deplină; nu pentru că sunt suspicioasă sau pentru că am nevoie de dovezi, dar am încredere completă în noua generație, pentru că îmi cunosc fiica și pe colegii ei și văd ce interes au față de tot ce-i înconjoară. Ei sunt viitorul acestei țări. Pe ei îi privesc ca pe un viitor autentic, pentru că generația mea  e canapelistă, obosită și deprimată” – Mihaela Tatu.

  BookLand Evolution pune la dispoziția tinerilor platforma online www.inPractica.ro, prin care au acces la programe de practică, internship, traineeship, part-time jobs și voluntariat în companii sau organizații din România.

  Mai multe detalii pe http://book-land.ro/conferinte.

Vrei sa comentezi?