top-talents-romania

    Top Talents România, aflat anul acesta la a 7-a ediție,  este un eveniment de carieră care își dorește să identifice și să încurajeze cei mai buni 300 de tineri cu potențial din România care au dovedit pasiune și excelență în domeniul pentru care se pregătesc. Proiectul se adresează studenților în ani terminali de facultate, masteranzilor, doctoranzilor și proaspăt absolvenților.

    Evenimentul se va desfășura pe 15 și 16 Mai în București, la Hotel Caro și va cuprinde conferințe pe teme de leadership și dezvoltare, studii de caz, workshop-uri, zone de interacțiune cu angajatorii, prezentări de oportunități de carieră precum programe de internship, trainee și management trainee din cadrul unor companii multinaționale.

  Companiile multinaționale care vor fi prezente la eveniment sunt: BRD – Groupe Société Générale, Philips, Vodafone România, EY, Hilti, L’Oréal România, UniCredit Leasing și Unilever.

   Pentru a putea ajunge în finala evenimentului, candidații trec printr-un proces complex de selecție care constă în evaluarea CV-ului, a unui formular de aplicare și susținerea unui set de teste online. Criteriile care sunt luate în considerare în prima etapă de selecție sunt: rezultate academice remarcabile, implicare în activități extracurriculare/organizații studențești sau persoane cu experiență internațională. În funcție de punctajul obținut, cei mai buni 1000 de tineri intră în a doua etapă de selecție care constă în evaluarea prin intermediul testelor Cut-E care sondează abilități numerice și logice. În final, cei mai buni 300 de candidați sunt invitați la cele două zile de eveniment.

   Beneficiile participanților sunt:

  • Posibilitatea de a interacționa într-un cadru restrâns cu 8 companii multinaționale de unde pot afla mai multe despre despre programele de internship și management trainee pe care le au deschise momentan;
  • Evaluarea gratuită cu ajutorul instrumentelor online Cut-e competențele cerute de cei mai mari angajatori din România.
  • Acces la rețeaua tinerilor cu potențial de unde pot fi accesate toate programele de internship și traineeship din piață, unele promovate doar către comunitatea Top Talents. Participanții de anul trecut au avut acces la următoarele programe: Trainee@BRD, JTI Internship Program, Management Trainee Program Coca-Cola HBC Romania, Cargill Financial Management Trainee, Vodafone Management Trainee, Groupama Academica, Business Analyst L’Oréal Romania, Beiesdorf Trainee, s.a. ;
  • Acces la două zile de interacțiune și networking cu alți tineri cu potențial.

    Până acum aproximativ 12 000 de tineri au aplicat pentru Top Talents România, dintre care aproximativ 1600 au participat la eveniment. Feedback-ul din partea participanților este unul foarte bun și printre cele mai dese remarci se regăsesc: interacțiune cu companii de top, teme de discuții interesante, speakeri de calitate și inspiraționali, interacțiune cu alți tineri cu potențial, dezvoltare personală, acces la oportunități interesante de carieră.

   Companiile care până acum au participat la Top Talents România sunt: BRD Groupe Societe Genereale, Mondelez Romania, L’Oreal Romania, JTI, Colgate-Palmolive, Coca-Cola HBC, Vodafone, Adobe, Cargill, Hilti, Deloitte, BCR, Cosmote, Pfizer și Rompetrol.

    Mai multe informații despre eveniment  la: http://www.hipo.ro/locuri-de-munca/toptalentsromania

Vrei sa comentezi?