Sunteti nerabdatori sa pedalati intr-un maraton provocator si pe un traseu nou in Riders Club? Atunci nu puteti rata participarea la TOPOLOVENI Summer Tour, competitie ce va avea loc pe 28 iunie.
 
La Broaste_2014_5
   Fie ca optati pentru tura scurta, de 21 km, destinata incepatorilor si copiilor, fie ca alergati pe cea Standard, de 39 de km, veti avea parte de o experienta de neuitat! Pe noul traseu conceput de Razvan Juganaru in zona orasului Topoloveni veti avea ocazia sa descoperiti noi privelisti pitoresti si sa pedalati pe zeci de poteci salbatice gata sa fie descoperite de catre pasionatii de experiente frumoase in natura.
    Pe langa aventura de pe traseu, va veti bucura de numeroase beneficii pe care MPG le-a pregatit atat pentru concurenti cat si pentru sustinatorii care vor lua parte la acest eveniment.
   Unul dintre acestea este pachetul competitional, care include:
•  Tricou de eveniment;
•  Numar de eveniment & coliere | Cip unic de cronometrare | Medalie de participare;
•  Portie de paste Barilla, in sos Barilla, alaturi de doza Ciuc Natur Radler (doar pentru adulti), oferite la finalul competitiei;
•  Produse oferite de sponsorii evenimentului.
   Premiile in bani care vor fi acordate pentru castigatorii curselor competitive ajung pana la 600 de lei in cazul locului 1 / nivel 1 / masculin, insa la acestea se adauga si produse de la sponsori precum: elixil.ro, vreauportbagaj.ro, Isostar si Daimon Club.
   De asemenea, cei care vor ramane pana la sfarsitul evenimentului vor participa la o super tombola, unde au ocazia sa castige un suport de bicicleta pentru masina, de la Vreauportbagaj.ro, un ceas Suunto si produse Isostar.
   Mai multe detalii aici.

Vrei sa comentezi?