internship-total-soft

   TotalSoft, unul dintre cei mai mari producători locali de software, le pune la dispoziție studenților din anii terminali sau proaspăt absolvenți ai facultăților cu profil tehnic sau economic 40 de poziții în cadrul programului de internship numit Charisma Academy.

  Programul se adresează studenților facultăților de Cibernetică, Matematică – Informatică, Automatică și Calculatoare, Electronică, Contabilitate și Informatică de Gestiune, durata internship-ului fiind de minim o lună.

   Studenții vor fi plătiți pe durata desfășurării programului de internship, iar după terminarea acestuia au posibilitatea de a se angaja în cadrul companiei.

   Diviziile care participă la programul de internship de anul acesta sunt Charisma ERP și TotalSoft Services, departamente care derulează proiecte în tehnologii wireless & embedded, ASP.net, #C și SQL Server.

   De asemenea, studenții vor învăța concepte de bază despre analiza de business și arhitectura sistemului Charisma ERP, despre modul de configurare și customizare, precum și despre domeniile economice acoperite de sistem.

Vrei sa comentezi?