Riders Club_2015_1

   Ne pregătim să sărbătorim toamna așa cum se cuvine într-un peisaj superb, natural, pictat în cele mai calde tonuri din paleta de culori. La doar 30 de kilometri depărtare de Capitală, riderii sunt asteptați în frumoasa pădure Surlari – Căldărușani să ia startul competiției Haiduci și Domnițe.

   Pe 11 octombrie, la marginea localității Moara Vlăsiei sunt chemați toți vitejii pasionați de gonit pe întortocheatele poteci ale pădurii, însoțiți de curajoasele domnițe. Se vor desfășura 37 de curse pe trasee variate și pitorești, iar dintre acestea 36 vor fi competitive. Și cei mici, începând cu vârsta de 6 ani, sunt asteptați împreună cu părinții să se bucure de itinerariul adaptat pentru puterile lor, cu lungime de 16 kilometri, pe care pot pedala și riderii începători. Pentru cei mai mândri haiduci și domnițe, echipa Riders Club și multiplul campion la MTB Răzvan Jugănaru au croit în desișul pădurii un traseu de 33 de kilometri, numai bun de străbătut în viteză, călare pe două roți.

   Știm din moși strămoși că haiducii sunt niște voinici cu puteri supraomenești, fermecați să nu fie atinși din niciun rău și capabili să răspundă la orice provocare, astfel că suntem convinși că aventura va fi una grozavă! Iar aceasta va fi povestită apoi cu mult drag tuturor dornici să asculte povești despre fapte pline de vitejie, mai ales că printre rideri se vor arăta precis niște urmași de-ai lui Iancu Jianu sau Toma Alimoș.

   Codrii Vlăsiei vor răsuna de sute de chiote pline de veselie, iar după aventura de ciclism haiducii și domnițele vor fi întâmpinați cu voie bună și vorbe iscusite, spuse pe îndelete la gura focului, în timp ce berbecuțul la proțap va fi numai bine rumenit și gata de a fi servit la ospăț. Însuși Mircea Măcelarul a pregătit friptura cu mirodenii, după o rețetă doar de el știută, astfel încât să fie deliciul culinar al petrecerii.

   Până în prezent, 900 de rideri au răspuns invitației la sport și distracție, iar înscrierile în aventura din codrii Vlăsiei sunt deschise online pe pagina oficială a Riders Club până pe 7 octombrie. Dacă nu v-ați rezervat încă locul la start, mai aveți ocazia să o faceți până duminică, 4 octombrie, la un preț redus. Copiii cu vârste între 6 și 13 ani beneficiază de taxa unică de participare de 25 de lei.

   Toate încercările și vitejiile vor fi răsplătite cu premii și diferite surprize la competiția Haiduci și Domnițe!

Vrei sa comentezi?