Transylvania College - 1

   În urma creșterii numărului de elevi înscriși în anul școlar 2016 – 2017 și din dorința de a menține un raport optim între numărul profesorilor și cel al elevilor, Transylvania College, acreditată pe curriculum românesc și curriculum Cambridge, se află în căutarea de noi cadre didactice. Pentru următorul an școlar instituția are 6 poziții disponibile, dintre care 3 sunt destinate profesorilor de matematică, geografie și IT. Pe lângă aceștia, sunt căutați și alți 3 asistenți pentru grădiniță și ciclul primar.

   „Recrutarea și integrarea noilor candidați urmărește 4 pași, iar, pentru a fi angajat, unui aplicant i se solicită studii universitare și postuniversitare în pedagogie, certificat de competență lingvistică (Limba Engleză – nivel B2), experiență anterioară în sisteme educaționale similare, de exemplu în pregătirea elevilor pentru Cambridge International Examinations,” a menționat Ruxandra Mercea, Director Executiv al Transylvania College.

   Potrivit reprezentanților școlii, costurile pentru salarii și contribuții aferente personalului didactic se ridică anual la peste 1,6 milioane de euro. În cadrul școlii Transylvania College predau, în prezent, 77 de profesori și asistenți și încă 19 cadre didactice la grupele de grădiniță. Astfel, cu un total de circa 600 de copii înscriși, raportul profesor – elevi este de 1 la 6, în timp ce media europeană este de 1 la 11.

   Simona Baciu, împreună cu soțul ei, Dr. Dan Baciu, sunt inițiatorii și fondatorii Fundației Transylvania College, care a lansat instituțiile educaționale Grădinița “Happy Kids” și “Transylvania College. The Cambridge International School in Cluj”. Școala a dobândit numeroase premii la nivel național (Școala anului în România) și internațional (3 premii I la festivalurile COBIS Young Scientist Film Awards; Premiul “Diana Award” – acordat de două ori consecutiv elevilor Transylvania College; 3 premii obținute la concursurile internaționale lansate de Agenția Spațială Europeană ESA), precum și cele mai bune rezultate din țară obținute la examenele internaționale Cambridge. De asemenea, Transylvania College a fost singura școală din Europa nominalizată în 2015 în cadrul competiției TES la categoria „British International School of the Year”.

Vrei sa comentezi?