AfisTriatlonulLaculuiValiug

   Evenimentul va avea loc sambata, 13 august, incepand cu ora 9, la Ponton Casa Baraj din Valiug si incurajeaza participarea iubitorilor de sport amatori si profesionisti de toate varstele.

   Competitia este compusa din trei categorii: sprint, olimpica si stafeta. Proba sprint cuprinde proba de inot pe o distanta de 750 de metri, o proba de ciclism pentru 16 km si una de alergare pe o distanta de 5 km. Proba olimpica prezinta un grad mai ridicat de dificultate: inot-1500 metri, ciclism-30 km, respectiv alergare pe o distanta de 10 km. Cei cu spirit de echipa se pot inscrie la proba stafeta.

   Probele se vor desfasura diferentiat, pe categorii femin si masculin, respectiv pe grupe de varsta: sub 18-29 ani, 30-39 ani si peste 40 ani.

   Fruntasii din cadrul acestei competitii vor fi rasplatiti cu premii constand in bani si produse, iar jurizarea se va realiza dupa categoriile mai sus mentionate. Premiul cel mare este de 700 de lei pentru locurile 1 in cadrul probelor olimpice, masculin si feminin.

  Inscrierile se pot face pe site-ul organizatiei, www.csttt.ro. Participarea este conditionata de folosirea unui echipament sportiv adecvat, precum si de achitarea unei taxe de participare care variaza intre 100 si 150 de lei, in functie de proba pentru care se opteaza.

Vrei sa comentezi?