buzzcamp-online

   Inspire Group a început numărătoarea înversă pentru cea de-a 13-a ediție BuzzCamp! Sunt ultimele zile de înscriere și ultimele locuri disponibile! Peste 200 de tineri au fost deja selectați! Dacă nu te-ai înscris,rezervă-ți locul pe http://buzzcamp.ro/event/bucuresti/inscriere/.

   Organizatorii ți-au pregătit numeroase surprize și premii, așa că acceptă provocarea pe care o lansează.

   Vino cu gașca de prieteni la eveniment și BuzzCamp te scoate la bere. Gașca cea mai mare va fi câștigătoare! Trimite un e-mail pe adresa info@inspiregroup.ro cu numele găștii tale și numele prietenilor care te vor însoți la eveniment. Pentru a intra în competiție,  înscrierea la eveniment este obligatorie atât pentru tine, cât și pentru prietenii tăi. Termenul limită de aplicare este 20 martie, ora 23:59.

   În plus, în aceasta ediție, ai ocazia să dezbați teme actuale de dezvoltare personală cu Ana Ularu – actriță, Cristina Bazavan – blogger, Florina Onetiu – trainer și coach, Cristi Dorombach – blogger, Vlad Tausance  – trainer, Vasile Calofir – actor, Cristian Onetiu – trainer, Dan Bulucea – Country Manager Google România, Camelia Șucu – antreprenor, Alexandru Negrea – blogger, Liza Sabau – VJ UTV, Walentin Stefanof  – East Balkans Senior Commercial Finance Manager, Arnold Cobbaert – CEO Conectys, Claudiu Vrinceanu – redactor șef wall-street.ro.

   Care sunt temele acestei editie?

23 martie: Eșecul – prima lecție de (auto) motivare

24 martie: Social media – always on top?

25 martie: Planifici pe termen lung sau acționezi acum?

26 martie: Noroc vs. oportunitate

27 martie: Am reușit. Cum îmi păstrez motivația?

   BuzzCamp este un eveniment special organizat pentru tine și îți oferă oportunitatea să participi la workshop-uri targetate susținute de Pepsi, Mercedes, Accenture, EY, WNS, HP, Arcelor Mittal, Optaros, Misys, Telus, Conectys și workshop-uri deschise pe teme de dezvoltare susținute de Carina Sava  (manager Vama) împreuna cu Codruț Dumitrescu (manager Overground și Robin and  the Backstabbers), Simona Verives, Ionela Ispas, Stefan Stamate, Andrei Tudose.

   Mai mult decât atât, în timpul pauzelor, la fotoliile de consiliere te vei întâlni cu reprezentanții Pepsi, KPMG, Royal Canin, Aqua Carpatica, Mercedes, Optaros, Conectys, WNS.

   Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care trebuie să fii prezent. Pe toate celelalte le vei descoperii singur, chiar la eveniment.

   Pentru că vrem să fii în permanență legatură cu reprezentanții companiilor, îți punem la dispoziție platfoma buzzjob.ro . Înscrie-te pe http://buzzjob.ro/si vei avea șansa să-ți găsețti un job chiar dacă nu ai experiență. Site-ul îți oferă acces la jobu-uri, internshipuri, traineeship-uri și programe de practică, în cele mai importante companii de pe piață. In plus, ești la curent cu evoluția aplicațiilor tale și primești gratuit consiliere în redactarea CV-ului și în carieră.

   Inspire Group te așteaptă la BuzzCamp! Inscrie-te și devino BuzzCamper!

Vrei sa comentezi?