Ce se întâmplă atunci când o bibliotecară are un copac de 110 de ani în fața casei sale? Îl transformă într-o bibliotecă! 🙂

Sharalee Armitage Howard lucrează la Biblioteca Publică Coeur d’Alene din Idaho, S.U.A, așa că atunci când arborele de bumbac de lângă casă a început să putrezească și a trebuit să fie tăiat din motive de siguranță, l-a transformat în ceva cu totul și cu totul special.

Vechiul copac a devenit o librărie gratuită. Acesta a fost sculptat în interior, de asemenea, i-a fost pus un acoperiş şi o uşă cochetă.

În interior au fost amenajate câteva rafturi, pe care sunt aşezate cu grijă cărți ce pot fi împrumutate de trecători. Mecanismul este simplu: oricine poate lua o carte, dar trebuie să lase o alta în schimb.

Biblioteca inedită este iluminată, așa că cine o vizitează își poate petrece noaptea acolo.

The Little Free (Tree) Library

This is an awesome project. A Coeur d'Alene artist found a unique way to repurpose an old and decaying tree in her front yard. She's turned the tree's stump into a Little Free Library. It's a free book exchange designed to encourage reading. A Facebook post from the woman has since been shared close to 30,000 times!https://www.krem.com/mobile/article/news/local/kootenai-county/artist-turns-100-year-old-tree-in-coeur-dalene-into-little-library/293-3fa730c4-2ccf-4771-bed9-0176fb334083

Publicată de Taylor Viydo pe Marţi, 18 decembrie 2018

Vrei sa comentezi?