Afis Final Frontier 1 - redimensionat

   Previziunile (meteorologice de această dată) ne spun că în acest week-end va fi vreme ploioasă… dar să nu trecem de partea întunecată a Forței, Final Frontier #4 a pregătit evenimente și concursuri pentru a-ți menține aura luminoasă.

   Cât e de lung week-end-ul ce stă să vină, pe 28 și 29 martie, la Nexus Gamers Club (B-dul. Elisabeta nr. 37) de la 10:00 la 19:00, se desfășoară ediția numărul 4 a singurului târg de carte nișat pe SF & Fantasy, Final Frontier.

   Vino să-ți exersezi talentele de desenator la atelierul de benzi desenate susținut de Vlady (Alin Ivan), sâmbătă. Și nu oricum, ci în varianta Hi – Tech, pe tabletele grafice de la Wacom. Să te vedem, cât de pregătit ești pentru viitor?! Cei mai buni sunt invitați chiar să intre în competiție pentru a pleca acasă cu o tabletă grafică Wacom în geantă.

   Dacă ești un om al cuvintelor, Oliviu Crâznic și Michael Haulică te așteaptă duminică la un demo al Atelierului de scriere creativă în SF & Ffanatsy. Cum creezi o lume nouă de la zero? Cum o faci să fie credibilă? Există reguli în SF & Fantasy?

   Iar în cazul în care cuvintele tale vor să devină vocale, participă la dezbateri și la lansări de carte, spune-ți părerea și discută direct cu scriitori și editori: Sharia de Roxana Brînceanu, Conexiunea Mona Lisa de William Gibson, dar și discuții despre SF-ul românesc în 2014, realizări și nerealizări, relansarea colecției Nautilus a Editurii Nemira și multe altele se găsesc în program.

   Cavalerii Jedi de la Fan Clubul Star Wars și Societatea Tolkien din România s-au alăturat acestei reuniuni de SF și Fantasy cu evenimente care mai de care mai tentante. Participă sâmbătă la jocul de trivia lansat chiar de Lucian Mîndruță, ambasador oficial Star Wars și poți primi chiar tu o diplomă de Cavaler Jedi. Sau poate vrei să te inspiri din creația unui geniu la Tolkien Reading Day preview. Unde mai pui că ambele fan cluburi și-au unit forțele pentru a desemna câștigătorii concursului de fan fiction al târgului.

   Ți-am înseninat week-end-ul? 🙂

Vrei sa comentezi?