Foto: Riders Club, Ovidiu Salavastru

   Deschidem drumul unei noi aventuri pe două roți într-un cadru de poveste! A doua competiție din calendarul Riders Club cheamă la start toți cicliștii dornici să se piardă în priveliștile infinite de verdeață și să se lase cuceriți de farmecul naturii la Sitaru – Căldărușani, o zonă superbă din apropierea Capitalei. Vorbim despre a cincea ediție a competiției La Broaște care se va desfășura pe 27 mai 2017, iar înscrierile sunt deschise online pe pagina evenimentului!

   Concursul se numără printre cele mai așteptate evenimente de ciclism dedicate amatorilor și adună la start în fiecare an sute de pasionații de mountain bike din București și din împrejurimile sale. La Broaște oferă 4 trasee atractive de explorat, pregătite de echipa MPG și multiplul campion național Răzvan Jugănaru, fiind adaptate în funcție de abilitățile și vârstele concurenților: Scurt – 17 km, Standard – 23 km și Epic, în două variante, de 46 km sau 69 km.

   Traseul Scurt este dedicat celor mai mici rideri cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani, care vor pedala însoțiți de părinți. Tot pe acest traseu pot pedala și adulții începători, de nivel 4, în cadrul unei curse de agrement. Pe traseul Standard se vor organiza curse competitive pentru nivelurile: 4 si 3 masculin și feminin, cu podiumuri de premiere împărțite pe 5 categorii de vârstă – 13-18 ani, 19-29 ani, 30-39 ani, 40-49 ani, peste 50 de ani, respectiv nivelul 2 Open masculin și feminin. Traseul Epic, de 46 km, va fi disponibil în regim Open pentru participanții cu vârste de peste 15 ani de la nivelurile 4 si 3, masculin și feminin. Pe același itinerariu sunt așteptați riderii de la nivelul 2, masculin și feminin, la categoriile de vârstă 13-18 ani, 19-29 ani, 30-39 ani, 40-49 ani și peste 50 de ani. Pentru nivelul 1, traseul Epic de 46 km va include o cursă competitivă de masculin și feminin, în regim Open. Cicliștii de la nivelul Elite pot concura pe traseul Epic 46 km, dacă au vârsta cuprinsă între 15 și 18 ani, sau pe traseul Epic de 69 km, într-o tură competitivă de tip Open, masculin și feminin.

Foto: Riders Club, Rares Gireada

   Pentru aceasta competiție, Riders Club păstrează tradiția de a separa complet cursele pentru copii și cea de Agrement de celelalte curse.  Zona de Start/Finish este amenajată lângă localitatea Sitaru, unde veți avea la dispoziție numeroase facilități: punct de informații și ridicare de pachete, terasa pentru relaxare și servicii de catering, puncte de hidratare și alimentare, asistență medicală, garderobă, vestiar, comunicații de urgență, asistență mecanică pentru biciclete oferită de AmBike – Ambulanța de Biciclete, parcare, muzică și MC, fotografii de la Start/Finish și de pe traseu.

   Înscrierile în evenimentul La Broaște se fac exclusiv online pe www.ridersclub.ro și sunt deschise până pe 24 mai. Dacă doriți să faceți parte din energia acestei competiții trebuie să vă grăbiți și să vă rezervați un loc, în primele zile de la lansare fiind disponibil prețul minim de 75 de lei de persoană. Pentru copii este un tarif unic de 45 de lei, valabil pe toată durata înscrierilor. Atenție, numărul de locuri disponibile este limitat la 1.200!

Vrei sa comentezi?