cea-mai-buna-piesa-romaneasca-a-anului-2014

   Uniunea Teatrală din România (UNITER) anunță o nouă ediție a Concursului de dramaturgie „Cea mai bună piesă românească a anului”.

    UNITER primește piese de teatru pentru înscrierea în competiție până pe 20 ianuarie 2015 (data poștei).

   Cei care vor să participe la competiție trebuie să trimită piesele prin poștă sau prin depunere individuală la Secretariatul UNITER în format electronic (salvate pe un CD, nu prin e-mail), într-un singur exemplar, nesemnate, cu un motto scurt pe pagina de titlu.

   CD-ul ce conține piesa înscrisă la concurs va fi însoțit de un plic închis în care vor figura datele de identificare ale autorului (nume, adresă, telefon, e-mail). Același motto de pe pagina de titlu a piesei va fi înscris și pe plicul închis cu datele de identificare.

   Nu se primesc în concurs piese scurte (într-un act), dramatizări, piese publicate sau reprezentate. Textele înscrise în concurs nu se înapoiază.

   Juriul va anunța piesa câștigătoare la sfârșitul lunii martie 2015, iar Editura UNITEXT o va publica într-un volum ce va fi lansat la Gala Premiilor UNITER din aprilie 2015, moment în care va fi înmânat și premiul.

   Concursul, premiul și tipărirea piesei câștigătoare sunt finanțate prin efortul și sub egida Casei Regale a României.

Vrei sa comentezi?