universitatea_din_bucuresti_ziua_portilor_deschise

   În perioada 18 – 22 aprilie 2016, Universitatea din București va organiza Zilele Porților Deschise pentru liceenii care se pregătesc pentru admiterea la facultate.

   În cadrul evenimentului, elevii vor putea cunoaște oferta educațională a Facultăților Universității din București pentru anul 2016 – 2017 și vor putea beneficia de servicii de informare, orientare și consiliere pentru alegerea facultății.

   Liceenii vor putea participa, la activități precum: prezentări ale programelor de licență și master pentru diversele specializări, cursuri deschise, vizite ghidate în sălile de curs,în sălile de lectură și în laboratoarele facultăților, discuții cu cadrele didactice, studenții și masteranzii facultăților, expoziții, conferințe și ateliere.

   În plus, elevii vor putea obține informații despre profilul vieții de student la Universitatea din București în cadrul întâlnirii informale între liceeni și studenți, cu temaViață de student la UB”, organizată de Departamentul de Consiliere și Orientare în Carieră, joi, 21 aprilie 2016, între orele 11:00 – 16:00 la Facultatea de Drept. Timp de câteva ore, elevii vor avea posibilitatea interacționeze cu studenții de la toate cele 19 facultăți, într-un dialog direct.

   Potrivit reprezentanților Universității București, Ziua Porților Deschise se va desfășura la sediile Facultăților după un program care se regăsește pe site-urile instituțiilor.

Vrei sa comentezi?