facultatea_de_medicina_bucuresti

Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București organizează pe 24 iulie examenul de admitere în ciclul de studii universitare de licență pentru 2013 – 2014.

Anul acesta sunt alocate de la buget mai multe locuri. Mai exact, 900,  față de 800 câte au fost anul trecut.

În ceea ce privește numărul de locuri disponibile la buget, pentru Facultatea de Medicină candidații vor concura pentru cele 450 de locuri, în timp ce la Facultatea de Medicină Dentară sunt scoase la concurs 140 de locuri la buget. Pentru Facultatea de Farmacie s-au alocat 140 de locuri finanțate de la buget, iar la Facultatea de Moașe și Asistență Medicală sunt 170 de locuri disponibile la buget.

Pentru înscriere, candidații trebuie să-și întocmească un dosar care să conțină o cerere de înscriere completată de secretari pe calculator și semnată de candidat după examinarea conformității datelor, diploma de BAC, copie după cartea de identitate, copie legalizată a certificatului de naștere, copie legalizată după certificatul de căsătorie, dacă este cazul, adeverința medicală în original sau copie legalizată, care să ateste că persoana este aptă pentru învățământ, 4 fotografii color tip buletin și chitanță doveditoare a plății taxei de înscriere în valoare de 200 de lei.

Candidații care doresc să urmeze cursurile uneia dintre cele patru facultăți ale universității se pot înscrie pentru a participa la examenul de admitere, în perioada 15 – 19 iulie, între orele 9.00 – 15.00. Taxa de înscriere este de 200 de lei pentru toate facultățile și specializările.

Vrei sa comentezi?