deschidereUB   Universitatea din București vine în sprijinul victimelor implicate în accidentul din Clubul Colectiv prin inițierea unei campanii de strângere de fonduri.

   Membrii comunității academice, precum și orice persoană care dorește să vină în întâmpinarea studenților și a absolvenților răniți, pot face donații în contul Asociației Alumnii Universității din București: RO52BRDE410SV57544994100, cu mențiunea „donație victime Colectiv”. Sumele strânse vor fi folosite pentru a ajuta studenții și absolvenții Universității care au fost victime ale accidentului.

   Facultățile Universității din București au inițiat la rândul lor o serie de acțiuni de solidaritate pentru a veni în sprijinul victimelor și al familiilor lor:

  • Facultatea de Litere și Facultatea de Matematică și Informatică au inițiat campanii de strângere de fonduri pentru studenții lor implicați în accident.
  • luni, 2 noiembrie 2015, la ora 14:00, în Amf. Iorga (etajul 1), Facultatea de Istorie a organizat un moment de reculegere pentru persoanele afectate
  • cadrele didactice și studenții de la Facultatea de Psihologie și-au anunțat disponibilitatea de a acorda asistență psihologică victimelor implicate în accident

Vrei sa comentezi?