Actriţa americană Bryce Dallas Howard va primi titlul „Femeia anului” pe 2019 – Hasty Pudding Woman of the Year – din partea secţiei de teatru a Universităţii Harvard.

Membrii asociaţiei Hasty Pudding Theatricals de la Harvard acordă în fiecare an titlul de femeia, respectiv bărbatul anului unui artist care s-a remarcat nu numai la Hollywood, ci şi pe scena de teatru sau în alte domenii.

Clubul Hasty Pudding de la Harvard, fondat în 1795, reprezintă cea mai veche trupă de teatru de amatori din Statele Unite ale Americii.

Câştigătorii primesc o oală de budincă aurită, o aluzie la o tradiţie care datează din 1795, când 21 de studenţi de la Harvard au stabilit ca fiecare membru al noului club să aducă „o oală de budincă de cereale” la întâlnirile lor.

Câştigătorul titlului de bărbatul anului 2019 nu a fost încă anunţat.

Anul trecut, au fost astfel onoraţi actorii Mila Kunis şi Paul Rudd.

Printre câştigătorii din anii anteriori ai acestui premiu, instituit în 1951, se numără actriţele Meryl Streep, Elizabeth Taylor, Julia Roberts, Jodie Foster, Meg Ryan, Halle Berry, Catherine Zeta Jones, Charlize Theron, Scarlett Johansson şi actorii Richard Gere, Clint Eastwood, Tom Cruise, Robert De Niro, Harrison Ford, Steven Spielberg, Anthony Hopkins, Bruce Willis şi Ben Stiller.

Vrei sa comentezi?