Facultatea de Inginerie și Științe Aplicate din cadrul Universității Pennsylvania se poate mândri cu cea mai mare donație din istoria instituției de învățământ.

Aceasta a primit recent 25 de milioane de dolari pentru a construi un institut în domeniul științei datelor.

Mai exact, este vorba de un hub care va centraliza toate resursele necesare activității oamenilor de știință, și va face instrumentele și conceptele de analiză a datelor mai accesibile pentru întreaga comunitate academică a Universității Pennsylvania.

Institutul va cuprinde săli pentru învățarea activă, spații pentru proiectele studențești, centre de cercetare sau laboratoare pentru dezvoltarea soluțiilor bazate pe date.

Facultatea de Inginerie și Științe Aplicate de la Universitatea din Pennsylvania este compusă din șase departamente academice și numeroase centre interdisciplinare, institute de cercetări și laboratoare. Scopul facultății este de a pregăti studenții pentru rolurile de lider într-o lume tehnologică în care creativitatea, gândirea critică, abilitățile de comunicare eficiente și un angajament puternic pentru valorile umane sunt esențiale.

Vrei sa comentezi?