Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI) oferă o serie de facilități în ceea ce privește admiterea în anul universitar 2017 – 2018 pentru studenții din Republica Moldova și cei din Ucraina. Aceștia vor fi scutiți de plata taxei de înscriere, care va fi unică dat fiind sistemul de admitere cu un singur dosar la toate facultățile, implementat începând cu acest an de TUIASI.

   Mai mult, reprezentanții universității au precizat că li se va asigura o noapte gratuită de cazare tinerilor din Republica Moldova care vor veni la Iași pentru a-și depune personal actele în original, în perioada 27 – 31 iulie.

   Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași va organiza și puncte de înscriere pentru candidații din Republica Moldova în licee din mai multe localități de peste Prut. Astfel, cei care vor dori să își depună dosarele de înscriere la TUIASI pot să meargă în intervalul 13 – 14 iulie, între orele 10.00 și 15.00, la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” din Bălți, Liceul Teoretic Român-Francez „Gheorghe Asachi” din Chișinău și la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” din Ungheni. Aceștia vor veni personal în România între 27 și 31 iulie pentru a depune actele în original, putând beneficia atunci de o noapte de cazare gratuită în Campusul „Tudor Vladimirescu”.

   Pe lângă această opțiune, există și posibilitatea înscrierii online, prin platforma https://www.admitereonline.ro/tuiasi.

Vrei sa comentezi?