Pe 18-19 martie, are loc la Sala Palatului din București, cea de-a 20-a ediție RIUF – The Romanian International University Fair, cel mai mare eveniment educațional din România.

   Timp de 2 zile, participanții la târg pot afla informații despre cele peste 7.000 de programe de studiu de licență, masterat și doctorat din peste 15 domenii diferite de activitate. Cea de-a 20 ediție RIUF, aduce la Sala Palatului peste 100 de universități și instituții educaționale din 15 țări printre care și România, Marea Britanie, SUA, Olanda, Danemarca, Belgia sau Elveția.

   Informații despre fonduri de burse de peste 3.000.000 de euro puse la dispoziție de universitățile prezente la RIUF

   În fiecare an, la RIUF, peste 22.000 de tineri aleg să găsească informații despre universitatea la care merg să studieze mai departe, fie ea din străinătate sau din România, discutând direct cu studenții români internaționali și cu reprezentanții instituțiilor educaționale. Pe lângă informații legate de programele de studiu, elevii și studenții pot afla mai multe și despre fondurile de burse și sursele de finanțare acordate de către universitățile prezente la RIUF, printre care se numără și:

  • Un fond de burse de 1.500.000€ de la DAAD pentru licență, master și doctorat;
  • Burse de la Coventry University doar pentru studenții români;
  • Burse de până la £3.000 la University of Greenwich și Swansea University pentru rezultate peste 9 la examenul de Bacalaureat;
  • Bursa Academică de Excelență oferită de Northumbria University în valoare de £2.000  pusă la dispoziția studenților români interesați de studiile de licență;
  • Burse de până la £3.000 pentru studenții internaționali de la City University, London;

   Discuții cu reprezentanții celor mai bune 8 universități din Olanda

   Doar la RIUF – The Romanian International University Fair cei care doresc să studieze la o universitate în Olanda pot interacționa cu reprezentanții a 8 dintre cele 10 cele mai importante universități olandeze printre care și University of Twente, Tilburg University, Radboud University, University of Groningen, Utrecht University.

   Oportunitatea de a interacționa cu 45 dintre universitățile din Marea Britanie

   La RIUF București, vizitatorii pot interacționa cu reprezentanții a peste 45 de instituții de învățământ din Marea Britanie. Printre programele de studiu pe care aceștia le propun tinerilor români, se numără și cele în domenii precum business, management, economie, marketing, advertising și multimedia, inginerie și IT, comunicare și jurnalism, științe politice și relații internaționale, turism, artă și design. Însă, chiar și cei care își doresc să studieze geografie sau drept pot găsi programele de studiu dorite, la una dintre universitățile de stat din Marea Britanie prezente la RIUF.

   Prin înscrierea la eveniment, vizitatorii beneficiază de consiliere educațională gratuită, dar și de o ofertă de studiu personalizată în funcție de domeniile de interes. În plus, pot participa la conferința RIUF YouForum, unde vor avea ocazia să interacționeze cu peste 45 de invitați de renume din diferite domenii de activitate, printre care și Dragoș Bucurenci, Cornel Ilie (VUNK), Paula Herlo (România, Te iubesc!) sau Matei Dima (BRomania).

  Ediția RIUF din București este completată cu noi ediții în Cluj-Napoca, pe 21 martie, la Sala Polivalentă și în Brașov, pe 23 martie, la Hotel Aro Palace.

   Înscrierile se pot face pe www.riuf.ro.

Vrei sa comentezi?