universitatile-scandinave-recruteaza-studenti-romani

    Universități din Danemarca și Suedia își prezintă la București ofertele de studii gratuite de licență și master, în limba engleză.

    Se întâmplă pe 21 februarie, la București, în cadrul evenimentului „Education on Tour”.

    Evenimentul va avea loc între orele 14.00 și 17.00, la Hotelul Novotel din București.

    Elevii și studenții interesați să-și continue studiile în străinătate vor putea discuta personal cu reprezentanții universităților despre programele oferite și condițiile de aplicare. Participarea este gratuită, iar înscrierile se fac pe site-ul www.eef.ro.

    Învățământul scandinav este gratuit pentru studenții din Uniunea Europeană și este printre cele mai bine cotate în topurile globale, remarcându-se prin calitatea și dimensiunea aplicată a programelor de licență și master în limbă engleză, precum și oportunitățile de angajare după absolvire. Materiile și subiectele sunt special concepute de către firme și companii, de către potențialii angajatori, astfel încât atunci când studentul se lansează pe piață muncii, să fie perfect pregătit să activeze în domeniul în care a terminat studiile, au precizat organizatorii, într-un comunicat de presă.

     Pe lângă faptul că studiile de licență și master sunt gratuite în Danemarca, din acest an studenții din UE primesc o bursă din partea statului danez în valoare de 720 de euro, în cazul în care demonstrează că lucrează legal, în regim part-time, nu mai mult de 10-12 ore pe săptămână.

    Education on Tour este organizat în România de către IEC – Internațional Education Center și EDvisory Education, organizații care își propun să promoveze și să faciliteze studiile în străinătate pentru elevii și studenții români.

Vrei sa comentezi?