10_cover_fb_tm
   Pe 6 octombrie, la Hotel Continental Timișoara, va avea loc cea de-a 19-a ediție a celui mai mare târg internațional de universități din Europa de Sud-Est. Peste 40 de universități, informații despre bursele și sursele de finanțare puse la dispoziție de acestea și peste 4.000 de programe de studiu din care pot alege, îi așteaptă pe cei care vor participa la RIUF- The Romanian International University Fair.

   Universități aflate în top 100 mondial și alte peste 10 universități aflate pentru prima dată la un eveniment în Romania participă la RIUF

   Peste 40 de universități și instituții de învățământ din România, Elveția, Franța, Germania, Olanda, SUA sau Danemarca vin să ofere vizitatorilor târgului informații valoroase despre programe de studiu la nivel licență, masterat și doctorat, dar și despre bursele și sursele de finanțare la care pot avea acces tinerii români care aleg sa învețe mai departe în România sau în străinătate.

   Printre universitățile de top prezente la RIUF se numară și:

  • University of Groningen – a 7-a universitate în Olanda și a 70-a la nivel mondial;
  • Radboud University, aflată în top 5 universități din Olanda și în top 100 mondial;
  • University of Reading, aflată în top 25 universități din Marea Britanie și în top 100 mondial.

   Informații despre fonduri de burse în valoare totală de 3.000.000 euro

   Pe parcursul celor două zile de târg, participanții pot afla informații practice și de actualitate despre programele de studiu oferite, sursele de finanțare și bursele la care au acces. La ediția din această toamnă, vizitatorii pot afla mai multe detalii și despre:

  • Fond de burse de 1.500.000€ de la DAAD pentru licență, master și doctorat;
  • Burse de la Coventry University doar pentru studenții români;
  • Burse de până la £3.000 la University of Greenwich, University of Surrey și Swansea University pentru rezultate peste 9 la examentul de Bacalaureat;
  • Burse între £1.000 și £3.000 la Nottingham Trent University pentru studenții români.

   Te înregistrezi online și primești după eveniment o oferta personalizată de studii

   Pentru a participa la târgul internațional de universități RIUF trebuie să completezi formularul online de pe www.riuf.ro/register. Înscrierea pe site îți permite accesul pe toată durata târgului, inclusiv la prezentările susținute de către reprezentanții universităților din cadrul evenimentului și, la finalul târgului internațional de universități, vei primi o oferta personalizată de studii în funcție de domeniile și țările tale de interes.

   Vino și tu în această toamnă, pe 6 octombrie, la RIUF Timișoara să te întâlnești cu reprezentanții celor peste 40 de universități prezente și află care sunt pașii pe care trebuie să îi faci pentru a studia la universitatea pe care ți-o dorești.

Vrei sa comentezi?