Riders Club_Urban Trail XCC 2016_start

Foto: Riders Club

   Sute de rideri, de la toate nivelurile competiționale, amatori dar și elite, au fost antrenați pe un traseu variat si plin cu surprize, realizat de Răzvan Jugănaru împreună cu echipa Riders Club. Deși a avut numai 4 kilometri lungime, traseul Urban Trail XCC a fost conceput sub forma unui labirint competițional, ce trebuia parcurs de 3 ori și care era presărat cu destule urcări și coborâri, curbe în unghiuri ascuțite, zone combinate de pământ cu pietriș și nisip, dar și rampe de lemn, praguri făcute din saci de nisip, și câteva porțiuni cu diferite obstacole amenajate special să condimenteze cursa și să testeze abilitățile riderilor. Rezultatele au fost pe măsură și chiar au depășit așteptările, concursul oferind numeroase momente de suspans, porții triple de adrenalină, strigăte de încurajare, faze spectaculoase și aplauze furtunoase din partea susținătorilor și a spectatorilor prezenți la eveniment.

   Atât fetele cât și băieții care au participat la competiție au evoluat frumos, în curse pline de intensitate, ce le-au solicitat din plin abilitățile de cicliști, forța și pofta de distracție. Lupta pentru podium a fost strânsă, iar la nivelul 1 de concurs, masculin, unde sunt încadrați cicliștii profesioniști, acesta a fost ocupat astfel: locul I de Ede Molnar, locul II de Marius Petrache, iar locul III de Alexandru Stancu.

   La nivelul 1 feminin, cuceritoarele podiumului au fost: Noemi Lupuj pe locul I, Estera Ana-Maria Coteață, locul II, iar Monica Mănicuță s-a situat pe locul III. Rezultatele concursului Urban Trail XCC pot fi vizualizate aici.

   În calendarul Riders Club 2016 urmează Ziua B, pe 16 aprilie, un adevărat maraton de mountain bike la Cernica, foarte așteptat, dar și multe alte competiții deschise amatorilor. Așadar, fiecare iubitor de mișcare poate decide când va începe aventura MTB pentru el, iar detalii complete găsiți pe: www.ridersclub.ro.

Vrei sa comentezi?