URBATLON 2015_event

   Pe 20 iunie, va provocam sa treceti peste 9 obstacole, cu un final spumos, in cea mai energizanta cursa a verii!

   Cea de a II-a editie a aventurii urbane transpuse intr-un eveniment sportiv unic, URBATLON, vine cu noi surprize pentru toti cei care doresc sa aiba parte de cateva ore de miscare si distractie. La Arena Nationala sutele de participantii inscrisi in cursa cu obstacole se vor bucura de un cocktail sportiv plin de adrenalina, pe ritmurile ultimelor hituri ale verii!

   URBATLON 2015 va incepe pe 20 iunie, la ora 10:00, iar la start se vor alinia membrii a peste 20 echipe ale companiilor din tara ce incurajeaza un stil de viata activ, dar si ale diferitelor cluburilor sportive din Bucuresti, pentru o defilare demna de olimpiada. Lor li se vor alatura toti pasionatii de miscare prezenti la eveniment pentru a porni apoi in cursa. Provocarea celei de a II-a editii a URBATLON este de a alerga pe un traseu de 5 kilometri si de a trece prin 9 probe de foc gandite sa va provoace corpul, mintea, dar si spiritul.

   Startul in cursa se va da de pe aleea principala din fata intrarii in Arena Nationala, iar participantii vor avea de parcurs traseul trecand prin probele: Warm-up check-in by eJobs, Labirintul by DPD, Power tunnel by World Class Romania, Atlantis la inaltime by Atlantis Fitness & Lifestyle, Asaltul Arenei by MPG, Jump & fun cu Toortitzi, Blocaj in trafic by Kiss FM, Piramida by BCR si vor incheia cursa cu proba surpriza Happy Moves by Coca-Cola.

   Provocarea la miscare incepe cu o portiune de alergare si slalom cu viraje stranse, unde se cere rapiditate si abilitate in spiritul eJobs. Urmeaza un labirint unde orientarea in spatiu va fi utila pentru a duce pachetul DPD la destinatie, cu ceva provocari pe parcurs. Apoi, toata lumea va fi energizata cu super probele de fitness puse la cale de specialistii World Class Romania.

   Odata depasite aceste prime obstacole, concurentii vor trebui sa dea testul agilitate in leganare pe celebrele monkey bars unde vor fi incurajati de membrii echipei Atlantis Fitness &Lifestyle. Toate acestea pregatesc parcurgerea inelului interior al Arenei Nationale cu o tura rapida de scari si multe zambete pentru imortalizarea momentului.

   Cu energie pozitiva, pus pe distractie si cu multa determinare, elefantul Manole va provoca pe toti sportivii la proba Jump & Fun cu Toortitzi, unde ii asteapta salturi sprintene, cu alte portii de distractie. Urmeaza un serios blocaj in trafic, unde se da examenul de escalare cu ritm in stilul Kiss FM, ca apoi sa continue sesiunea de catarare petru descoperirea misterului Piramidei by BCR.

   Odata trecute aceste obstacole, concurentii vor deveni protagonistii jocurilor pe calculator din copilarie, care sunt transpuse in realitate la proba Happy Move by Coca-Cola. La final, toti se vor indrepta victoriosi spre Finish unde ii asteapta o baie de spuma racoritoare pentru un adevarat final… spumos!

   Pentru cei care inca nu si-au rezervat locul la URBATLON 2015, mentionam ca inscrierile sunt deschise pana joi, 18 iunie, si se fac exclusiv online pe: www.urbatlon.ro, aceasta fiind si data limita pentru achitarea taxei de participare. La competitie pot participa persoanele care au varsta de minim 12 ani.

Vrei sa comentezi?