Trupa Vama și Tudor Chirilă organizează joi, pe 18 iunie, Absolvirus Party, un concert și banchet online, pentru elevii din clasele teminale care nu s-au putut bucura de petrecerea de absolvire.

Chirilă și colegii vor cânta cele mai cunoscute piese ale trupei, dar și o variantă originală a imnului absolvenților, Gaudeamus Igitur.

Petrecerea online le va oferi tinerilor ocazia de a intra în contact cu profesorii și colegii, cărora le pot transmite mesaje electronice până în ziua evenimentului, pe www.vamamusic.ro. Cei mai norocoși vor avea chiar ocazia de a intra live prin intermediul aplicațiilor online și de a face o dedicație celor care le-au fost alături în anii de studiu.

Aceste mesaje se pot încărca pe www.vamamusic.ro. Tot acolo poți să lași dedicații sau îți poți înregistra vocea pe piesa “18 ani”. Ai timp până miercuri dimineața la ora 10:00, anunță trupa Vama.

Tudor Chirilă a înregistrat și el un mesaj video în care oferă detalii despre eveniment:

Absolvirus Party va putea fi urmărit online pe 18 iunie, de la ora 19:00, pe paginile de YouTube și Facebook Vama și Tudor Chirilă.

Vrei sa comentezi?