tabara-bookland

Tabăra Coolturală națională pentru copiii de clasele V-VIII este un proiect educațional inedit organizat de BookLand și sprijinit de Ministerul Culturii și Patrimoniului Național. Tabăra este la prima ediție, iar numărul de locuri este limitat.

Tabăra Coolturală Bookland se va desfășura în perioasa 30 iunie-8 septembrie 2013, în județul Vâlcea, la pensiunea Valahia. Locația se află la 10 kilometri de Brezoi, în apropierea stațiunii Voineasa.

Tabăra este structurată pe cinci module, a câte două săptămâni fiecare. Accentul se va pune pe mixul echilibrat de activități coolturale, cognitive și distractive, gandite pentru cei 50 copii per modul. 

Obiectivul principal al taberei il constituie dezvoltarea personalității si autonomiei participantilor. Totul se va desfasura sub atenta observatie a unei echipe de profesori, a unui psiholog si a unui medic pediatru, activitatile creative fiind coordonate de artisti plastici, actori si scriitori consacrați.

La finalul taberei copiii vor fi mai siguri pe ei, mai independenți, mai responsabili, mai sociabili, cu competențe de lucru în echipă dezvoltate.

Mai multe detalii și informatii despre înscrieri: 031.226.10.07 / tabara@book-land.ro /www.book-land.ro/tabara

Vrei sa comentezi?