Shakespeare-School-Essay-Competition-2014-

    La cererea profesorilor și a tinerilor din țară, termenul limită de înscriere la concursul de creație în limba engleză Shakespeare School Essay Competition s-a prelungit până pe 13 aprilie!

    Concursul de eseuri se adresează tinerilor între 11 și 20 de ani și este organizat de Asociația Shakespeare School pentru Educație în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale.

    Participanții sunt provocați să scrie un eseu despre sistemul educațional ideal și pot câștiga tabere de limba engleză în Marea Britanie și multe altes premii. Înscrierea este gratuită și se face online, pe pagina concursului: http://shakespeare-school.ro/engleza-adolescenti/essay-competition.

   “Am scris eseul cu pasiune și sinceritate, iar visul a devenit realitate. Cel mai greu pas a fost găsirea curajului de a trimite eseul, dar numai așa mi-am creat șansa câștigului. Așa cum eu am putut, cu toții putem reuși.” – a mărturisit Lavinia Ioana Petrică, câștigătoare a marelui premiu în 2013 la categoria 15-20 de ani. 

    Tinerii pot încărca eseul online până pe 13 aprilie. Mai multe detalii despre teme și regulament se găsesc pe pagina de concurs.

Vrei sa comentezi?