admitere-medicina

    Elevii care vor să  afle care sunt șansele să fie admiși la facultățile UMF “Carol Davila” pot participa la simularea examenului de admitere.

    Evenimentul are loc în zilele de 10, 11 și 17 mai.

   Înscrierile la simulare se fac până pe 30 aprilie, în funcție de facultate.

   Pentru simularea examenului de admitere la Facultatea de Medicină înscrierile se fac până pe 28 aprilie. Taxa de participare este de 60 de lei.

  • Examenul va include două discipline: biologie obligatoriu, respectiv fizică sau chimie la alegere,
  •  în 2 ore și 30 de minute participanții vor trebui să răspundă la un număr de 100 întrebări, dintre care 60 pentru proba obligatorie și 40 pentru cea la alegere.
  • corectarea lucrărilor se va face pe loc, iar la ora 18:00 rezultatele finale vor fi publicate pe site-ul www.ssmb.ro/simulare/

   La Facultatea de Farmacie, simularea examenului de admitere va avea loc pe 11 mai.

  • Probele de examen vor include două discipline: Chimie organică obligatoriu, cu 60 întrebări, și la alegere Biologie vegetală sau Anatomie cu un număr de 40 întrebări
  • Elevii care vor să susțină simularea examenului de admitere se pot înscrie până pe 30 aprilie, pe site-ul www.ssfbucuresti.ro.

   Pe de altă parte, pe 17 mai, se dă simularea examenului de admitere la Facultatea de Medicină Dentară.  Testarea se va desfășura la sediul instituției de învățământ superior.

Vrei sa comentezi?