leaders-school

   Între 27 iulie – 2 august va avea loc la Predeal cea de-a 14-a ediție LEADERS School.

   O nouă generație de tineri cu vârste între 18 și 25 de ani va avea șansa să traiască experiența unică a singurei școli de leadership pentru tineri din România. Programul se desfășoară, încă din 2008, sub Înaltul Patronaj al ASR Principele Radu al României.

   Timp de 6 zile, la LEADERS School participanții vor avea parte de traininguri și ateliere practice de leadership, întâlniri cu lideri români din business, artă, sport și societate civilă și își vor depăși limitele prin simulări de dezvoltare a unor afaceri în genul celor din The Apprentice. Și experiența nu se oprește aici. După participarea în program vor avea acces într-o comunitate elitistă de viitori lideri și vor beneficia de mentorat gratuit.

   Participanții sunt selectați la nivel național, pe baza unei aplicații online, urmată de un interviu. Tinerii dornici să trăiască experiența LEADERS School pot aplica online pe www.leadersschool.ro până pe 20 iulie, intrând astfel în procesul de selecție.

   Pachetul de acces este de 497 euro și include: participarea la toate cursurile; cazare 6 nopți la Hotel Orizont**** din Predeal în camere duble twin; 3 mese/zi, pauzele de cafea; mentorat gratuit până la vârsta de 25 ani; includerea în comunitatea LEADERS (peste 3000 de membri); oportunități exclusive de job și discouturi la evenimentele LEADERS și evenimentele partenere; oportunitatea de a-ți descoperi punctele forte pe baza Testului Clifton StrengthsFinder, oferit de Gallup România.

Vrei sa comentezi?