British School of Bucharest (BSB) organizează Ziua Porților Deschise pe 19 și 20 martie. Marți, 19 martie este dedicată preșcolarilor, iar miercuri, 20 martie, sunt așteptați cei care sunt interesați să își înscrie copiii în școala primară în anul 1 și anul 2 de studiu.

Participarea se face pe bază de rezervare, ultima zi de înscrieri fiind 13 martie.

Ziua Porților Deschise se va desfășura în campusul BSB (str. Erou Iancu Nicolae, nr.42, Voluntari, jud. Ilfov) între orele 09.00-10.30 sau 10.30 – 12.00, în funcție de opțiunea participanților.

Ziua porților deschise va începe cu o scurtă prezentare a ceea ce înseamnă British School of Bucharest, a programei britanice de studiu și excelența în predare – o recunoaștere internațională pentru BSB. Apoi, părinții vor face un tur al campusului, în timpul căruia vor putea vizita exact locațiile dedicate copiilor și vor vedea de aproape mediul cald și prietenos, întregul pachet de beneficii oferit de British School of Bucharest. Atât la finalul prezentării, cât și în timpul turului, vizitatorii au posibilitatea de a pune întrebări și de a interacționa direct cu profesorii BSB, toți vorbitori nativi de limba engleză și cu experiență în curriculum britanic.

Părinții pot veni alături de copii, pe timpul turului micuții având posibilitatea de a sta în siguranță alături de o echipă a școlii.

La final, toți participanții vor avea ocazia să deguste din mâncarea oferită zilnic elevilor, în zona din campus dedicată meselor.

Înscrierile pentru Ziua Porților Deschise la BSB se pot face până pe 13 martie, accesând următorul link: https://britishschool.ro/open-mornings-at-the-british-school-of-bucharest

Vrei sa comentezi?