poza_campanie_bun

   Paștele este un motiv de bucurie și de sărbătoare, în familie, pentru cei mai mulți dintre noi. Nu pentru toți, însă! Peste 60.000 de copii trăiesc în centre de plasament din România și speră, în fiecare an, că Iepurașul le va trece pragul și le va aduce ceva în dar.

   Tu poți face ca visul lor să devină realitate! Participă la Campania „VINO SĂ FACEM ECHIPĂ CU IEPURAȘUL!” – organizată de Școala Internațională Spectrum Ploiești în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova.

   Cum te poți implica?

   Nimic mai simplu!  Ai hăinuțe  sau pantofiori care ți-au rămas mici dar sunt în stare bună? Jucării care nu-ți mai fac cu ochiul? Te asteptăm cu ele la sediul Școlii Spectrum, din Strada Înfrățirii, nr 4, de luni până vineri, între orele 8-17. Suntem aici și sâmbăta, între orele 9-13.

   Nu uita, campania are ca scop să aducă zambetul pe buze copiilor instituționalizați. Așa că pune în pachețelul Iepurașului și  dulciuri!

   Produsele greu perisabile precum făina, zahărul, uleiul sau pastele făinoase sunt și ele binevenite!

   Atenție! Trebuie îndeplinite anumite condiții:

-hainele trebuie să fie în stare bună, curate și călcate;

-jucăriile trebuie să fie noi sau în stare cât mai bună, dar și curate;

-alimentele greu perisabile trebuie aduse în ambalajul original, iar termenul de valabilitate trebuie să fie vizibil.

   Campania se derulează în perioada 1-9 aprilie. Pe 10 aprilie, pachetele de la Iepuraș vor ajunge la cei care au nevoie de ele, copiii din centrele din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova!

   Vă așteptăm în număr cât mai mare SĂ FACEM ECHIPĂ CU IEPURAȘUL!

Vrei sa comentezi?