runfest_fuga-pe-ulita-2016_1

   Te așteaptă o cursă de alergare cu surprize și o atmosferă veselă, împletită cu tradiții și gusturi românești

   Fie că alergi de plăcere sau urmărești să performezi cu fiecare cursă, nu trebuie să ratezi această invitație la concursul Fuga pe uliță, din seria RUNFEST, care va avea loc pe 19 noiembrie, în parcul Herăstrău din Capitală.

   Echipa MPG, pusă pe joacă și pe șotii, ți-a pregătit un eveniment cu totul special, cu o tematică inedită în zona competițiilor dedicate amatorilor de mișcare. Ești invitat la o fugă pe uliță, în care ești provocat să îți aduci aminte de vremurile copilăriei, să alergi liber și fără griji, să râzi și să te distrezi, într-o atmosferă deosebită, alături de cei dragi. Cu alte cuvinte ți s-a pus la cale o aventură veselă și creativă, la finalul sezonului de alergare RUNFEST 2016!

   Ne adunăm pe 19 noiembrie 2016 la ora 09:00, în parcul Herăstrău, la peluza de la Roaba de Cultură, în apropiere de Restaurantul Pescăruș, unde te așteptăm cu voie bună, ritmuri muzicale alese și traineri gata să te încălzească pentru cursă. Dacă nu ți-ai luat pachetul de start în zilele dinaintea evenimentului, ai ocazia sa îl ridici acum de la cortul MPG, din zona de Start/Finish și să te pregătești de aventură și distracție.

   Startul în competiția RUNFEST – Fuga pe uliță se va da la ora 11:00, în mai multe valuri, la distanță de câteva minute. Fiecare concurent va avea de alergat pe un traseu de 5 kilometri, în decorul frumos pictat în culorile calde ale toamnei, pe parcursul căruia va regăsi câteva surprize pregătite de echipa MPG. Pe traseu, urechile îți vor fi gâdilate și de câteva piese muzicale interpretate de diferiți artiști, menite să stimuleze ritmul participanților.

   După prima porțiune de alergare îți testăm agilitatea la unul dintre cele mai amuzante și mai cunoscute jocuri din copilărie: La Șotron! În alergare ușoară trebuie să treci de trei zone în care e desenat șotronul și trebuie să țopăi într-un picior prin fiecare pătrat. Fiecare pas va fi marcat și vei primi indicații la fața locului de la voluntari. Așa că, nu trebuie să îți faci griji dacă nu ai mai avut ocazia să participi la astfel de jocuri. Continui alergarea ușor prin Insula Trandafirilor și pe lângă lacul Herăstrău și te pregătești de Săriturile sprintene peste mai multe rânduri din baloți de paie. Cu siguranță, ai sărit măcar o dată pârleazul când erai mic sau ai trecut peste diferite obstacole uitate prin curtea bunicilor sau în drum, fie că ai crescut la țară, fie în oraș. În plus, mai mulți copii din programul umanitar SPRINTEN se vor bucura de fiecare pas al tău pentru că, prin experiența ta, contribui în mod direct și la susținerea terapiilor de care au nevoie pentru a se putea mișca într-o zi la fel ca tine. Dacă ai săltat bine pasul mai ai puțin de alergat până la Finish. Și dacă te întrebi ce e cu rândul acela de uriași care te împiedică să treci de linia de Finish, ei bine… mai ai o provocare peste care trebuie să treci: Țară, țară vrem ostași! După ce ai reușit să rupi rândurile uriașilor e momentul să primești medalia de Finisher și să intri în atmosfera relaxantă, susținută de ritmuri muzicale în ton cu tematica evenimentului și de show-ul oferit de echipa dinamică a Bălașa Percussion Group.

   Toate amintirile acestei curse vor fi imortalizate de fotografi pe traseu, iar alături de prieteni poți să dai o fugă și la Photo Corner-ul amenajat în zona de Start/Finish pentru a avea cât mai multe amintiri de înrămat.

   Înscrierile sunt deschise online pe pagina evenimentului de pe platforma RUNFEST – www.runfest.ro și se fac până pe 16 noiembrie a.c., inclusiv. Dacă te grăbești și te înscrii până duminică, 13 noiembrie, vei beneficia de un preț redus.

   Pe lângă produsele utile în cursă, precum numărul de concurs, în pachetul de participare la competiție vei găsi și un tricou tehnic de alergare ce poartă imprimată emblema RUNFEST- Fuga pe uliță, cu un design original, fiind util în orice activitate sportivă. Mai multe detalii despre concurs, beneficii și servicii găsești în pagina dedicată evenimentului.

   Adună gașca, cu mic, cu mare și… hai la fugă!

Vrei sa comentezi?