buzz-camp

Vreau sa profit de cele mai bune oportunități. Vreau sa interacționez cu experții din domeniul meu, vreau să le ascult poveștile, vreau să primesc sfaturi de la ei. Vreau workshop-uri, vreau informații relevante, vreau acces în culisele marilor companii.

Unde pot beneficia de toate aceste lucruri? La BUZZ!Camp!

De ce să particip la BUZZ!Camp?

Pentru că cele 9 ediții organizate până în prezent au reprezentat o sursă de inspirație și motivație pentru fiecare participant și credem că a venit și rândul TĂU!

Oameni, resurse, cunoștințe noi, speakeri de excepție, conferințe, workshop-uri și seminarii, concursuri, tombole, difuzări video, sesiuni de „fotolii de consiliere”, oportunități de carieră. Sunt doar câteva din lucrurile pe care BUZZ!Camp ți le oferă.

Iată dovezile!

 “[…]BUZZ!Camp m-a motivat, m-a inspirat și m-a îndemnat să acționez. Chiar dacă întâmpin obstacole, trebuie să îmi urmez visul, și voi putea realiza ce îmi propun dacă întradevăr vreau.” – Anca Zaharia, participant BUZZ!Camp.

 “La BUZZ!Camp am întâlnit oameni de excepție, care au făcut greșeli, le-au tratat ca pe niște experiențe de învățare și au ajuns la succes. Am apreciat talentul, pasiunea lor și perspectiva asupra muncii. Am plecat de la BUZZ!Camp cu mai multă încredere că pot ajunge ceea ce-mi doresc să devin. Mulțumesc BUZZ!Camp pentru această experiență!” – Otilia Boledeanu, participant BUZZ!Camp.

“Un eveniment bine gândit, unde fiecare aspect și-a avut rolul bine definit, de la speakerii invitați și persoanele cu care am interacționat pe durata evenimentului, până la temele abordate atât la conferințe cât și la ateliere.  Prin BUZZ!Camp am ajuns să cunosc care a fost traseul profesional al unor oameni de succes și auzindu-le poveștile am înțeles mai bine cum trebuie să-mi abordez propriul traseu professional.[…]“ – Miruna Aura Grama, participant BUZZ!Camp.

Te vrem si pe tine la BUZZ!Camp, asa ca ramai alaturi de noi si rezerva-ti locul pentru urmatoare editie http://buzzcamp.ro/event/inscriere/!

Vrei sa comentezi?