Sâmbătă, pe 17 noiembrie, British Council îi așteaptă pe tinerii interesați de studiile în Marea Britanie la o nouă ediție a târgului Study UK Exhibition.  

   Evenimentul are loc la Hotel Sheraton în București. Intrarea este liberă, iar participanții se pot înregistra gratuit pe www.britishcouncil.ro.

   În acest an, șase universităţi de prestigiu îşi vor prezenta oferta educaţională de programe universitare şi postuniversitare pentru cei care doresc să îşi continue studiile în Marea Britanie şi să beneficieze de o educaţie apreciată la nivel mondial.

   Printre universitățile prezente se numără și destinații de top pentru studenții români, precum The University of Manchester sau University of Warwick.

   În plus, participanții vor putea asista la seminarii și prezentări gratuite susținute de specialiști din Marea Britanie și România, în cadrul cărora vor fi abordate teme precum:

  • pregătirea dosarului de aplicație,
  • alegerea programului de studii,
  • construirea unui portofoliu de succes,
  • pregătirea pentru testul IELTS,
  • procesul de admitere
  • acomodarea ca student.

   O noutate în programul ediției din acest an o reprezintă sesiunile “Alumni Insights” cu absolvenți români de top din Marea Britanie, în cadrul cărora tinerii interesați de educația britanică în domenii ca știință, IT, medicină sau afaceri vor putea afla informații și sfaturi despre viața de student, așteptările academice și oportunitățile profesionale.

   Sesiunile “Alumni Insights” se desfășoară sâmbătă, pe 17 noiembrie, de la 13.30 și 15.00, în cadrul Study UK Exhibition.

Vrei sa comentezi?