În contextul în care peste 1 milion de români și-au pierdut locul de muncă în 2020, mulți caută în 2021 re-specializarea într-un domeniu digital, care să le ofere mai multă stabilitate pe viitor și, de ce nu, să permită lucrul de la distanță. Pentru a-i sprijini pe românii din toată țara care sunt în căutarea reconversiei profesionale în domeniul IT, Digital Nation reia din februarie cursurile online de formare în IT Generația Tech. Înscrierile sunt deschise pe GeneratiaTech.ro până pe 21 februarie.

Prin acces la experți HR, absolvenții sunt ajutați să se prezinte profesional cât mai bine posibil pe piața muncii – prin CV-uri, conturi pe rețele sociale de business și portofoliu – și să se antreneze concret pentru a se pregăti de interviuri și de a ocupa rolurile profesionale pe care și le doresc.

Noua serie Generația Tech oferă cursuri de Digital Skills (competențe digitale) și Learn to Code 1 (programare) pentru începători, cursuri de programare pentru cei de nivel intermediari – Learn to Code 2, iar pe avansați îi întâmpină cu supra-specializări în Java și Fullstack JavaScript.

Fiecare curs are o durată de 3 luni, se desfășoară integral online și costă începând de la 399 lei/curs.

Următoarea serie a programului Generația Tech începe pe 22 februarie. Înscrierile sunt deschise până pe 21 februare, pe www.GenerațiaTech.ro

Vrei sa comentezi?