Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” (USAMV) se pregătește pentru Sărbătorile de Iarnă.

Afis-A3_2015_colinde_2

   După ce campusul studențesc și curtea instituției au fost împodobite cu beculețe și ornamente specifice sărbătorilor, în Aula Magna „Haralamb Vasiliu” începe seria evenimentelor dedicate Crăcinului și Anului Nou. Liga Studenților USAMV Iași vă invită să ne bucurăm împreună de magia sărbătorilor românești.

   Din programul pregătit de studenți amintim concertul de colinde, dar și tradiționalele urături, datini și obiceiuri de Anul Nou. Evenimentul va avea loc luni, 21 decembrie, ora 17:00, în Aula Magna.

   ”Ne vom bucura împreună, studenți, cadre didactice și invitați de magia sărbătorilor de iarna. Din programul evenimentului fac parte concertul de colinde, urături, datini și obiceiuri prilejuite de venirea Anului Nou. Pe scena Aulei vor evolua și membrii Ansamblului folcloric MUGURELUL”,  a precizat prof. univ. dr. Gheorghe Savuța, prorector cu relații internaționale și activități studențești al USAMV Iași.

Vrei sa comentezi?