PRIME România vă invită la cea de-a șaptea ediție PR&Ad Fair, târgul de joburi și internshipuri pentru tinerii care își doresc o carieră în PR sau Publicitate. Specialiștii din Comunicare vă dau întâlnire pe 14 și pe 15 mai, la Hotel Siqua (Calea Plevnei, nr. 59A, Sector 5, București), în intervalul orar 12:00 – 19:00.

unnamed

   PR&Ad Fair este singurul târg de joburi și internshipuri în domeniul Relațiilor Publice și Publicității din țară. Evenimentul încurajează comunicarea dintre tineri și potențialii angajatori, asigurând un mediu propice unei astfel de interacțiuni. Astfel, participanții iau contact direct cu specialiștii din domeniu, iar organizațiile invitate au șansa de a evalua pregătirea și aptitudinile viitorilor profesioniști, în timp ce își prezintă ofertele de joburi și programele de internship. Participarea la târg este liberă și nu necesită

   Anul acesta, la PR&Ad Fair vor fi prezenți cu oferte de colaborare, sfaturi și materiale utile pentru participanți: Godmother, Centrade, Rogalski Damaschin, FCB, Infinit Solutions, Creative Ideas, Hello Communication, Butterfly Media Group, Aurora Media, pastel, The Mansion Advertising, Chelgate, White Image, Geometry Global, JustAD, Porter Novelli, Roton Music, Universum Events, LINK Academy, ArCuB, ERKA, More than Pub, Improve Media, Orasul Antreprenorilor.

   Pentru ca participanții să înțeleagă mai bine activitățile diferitelor departamente dintr-o agenție, vor avea loc, pe lângă târg, patru Sessions cu tema Structura unei agenții. Acestea vor avea loc la Casa de Cultură a Studenților (Calea Plevnei, nr. 61, Sector 5, București).

   Participanții vor afla cum să comunice cu un client și cum să realizeze un brief, la Sessionul dedicat departamentelor de Client Service și Strategie, susținut de Geometry Global, joi, 14 mai, ora 13:00.

   Continuând traseul dintr-o agenție, vor afla cum se deslusește un brief joi, pe 14 mai, de la ora 16:00, în timpul Sessionului de Creație, susținut de JustAD.

   A doua zi, pe 15 mai, vor vedea cum se declină un concept și ce presupune implementarea unei campanii în online, la Sessionul inspirat de departamentele Digital și Social Media, de la ora 13:00, susținut de Infinit Solutions.

   Ultimul Session, susținut de Porter Novelli, va începe la ora 16:00, și va acoperi aria PR și Event Management, unde participanții vor învăța cum să coordoneze un eveniment, în timp ce comunică impecabil pentru client.

   Înscrierile pentru Sessions se realizează la adresa de email befair@primeromania.ro. Taxa de participare este de 10 lei pentru fiecare Session.

Vrei sa comentezi?