Webinar WordPress-TechSoup

   Dacă reprezinți o organizație nonprofit și vrei să ai o prezență online mai puternică, participă la webinarul de introducere în “Wordpress pentru ONG-uri” organizat de Asociația TechSoup Romania și agenția digitală Good Afternoon.

    În cadrul trainingului online susținut de Mihai Năsăudean, managing partner Good Afternoon, veți afla cum vă puteți construi un site pe WordPress și cum puteți să-l administrați mai ușor. Trainingul va avea loc online, pe 27 martie, începând cu orele 18:00. Dacă organizația ta neguvernamentală face parte din comunitatea TechSoup, rezervă-ți acum un loc la training.

    Iată câteva subiecte care vor fi discute în cadrul întâlnirii online:

– Sunt ONG. Am un domeniu (www.techsoup.ro) și vreau să-mi construiesc un site pe WordPress. Cum fac? Ne explică Mihai Năsăudean în 3 pași simpli.
– ABC de programator: ce înseamnă content management system (CMS), tema și pluging-uri?
– Primii pași în instalare, adăugare, administrare și personalizarea conținutului de pe site.
– Nivelul următor – descoperă plugin-uri, teme și update-uri utile pentru site-ul organizației tale.

   Înscriere și participare la webinar
 
   Trainingul este gratuit pentru reprezentanții organizațiilor non-profit. Dacă faci parte dintr-un ONG membru în comunitatea TechSoup, te poți înscrie la training completând acest formular online. Dacă organizația ta încă nu este înscrisă în TechSoup, te poți alătura comunității în câțiva pași simpli – https://www.techsoup.ro/inscriere-ong-in-comunitatea-techsoup.

Vrei sa comentezi?