Afis CONILFest ed a IX-a

    În perioada 24 – 25 mai 2014, pe scena Palatului Național al Copiilor din Capitală, va avea loc ediția de vară a Festivalului CONIL Fest – Festivalul Integrării – ediția a IX-a!

   Evenimentul se adresează tuturor copiilor, tipici și cu nevoi speciale.

  Scopul acestuia este de a sprijini integrarea copiilor atipici prin implicarea lor în activități artistice și încurajarea acestora să apară fără emoții în fața publicului.

   Pe scena festivalului sunt așteptați să participe mai bine de 1500 de copii din peste 50 de instituții de învățământ din București și din țară. Evenimentul se adresează tuturor grădinițelor, școlilor și cluburilor pentru copii, din sfera particulară și de stat, care vor oferi o veritabilă parada a talentelor ce nu cunosc granițe.

  Programul bogat al festivalului include muzică, dansuri, balet, scenete de teatru, reprezentații de arte marțiale s.a. De asemenea, nu vor lipsi în foaier atelierele distractive și creative pentru cei mici, animația si demonstrațiile Fun Science.

   Totodată, în foaier se va desfășura târgul de servicii și produse medicale pentru copii Forum Medical, organizat de Tarus Media, la care și-au anunțat participarea clinici, centre medicale, companii farma, producători de suplimente naturale și multe companii care oferă servicii pentru copii.

   Intrarea este liberă, iar distracția și voia bună – garantate!

Vrei sa comentezi?