Workshops

    Centrul de Resurse pentru participare publică (CeRe) organizează pe 7 noiembrie, la sediul ActiveWatch, București între orele 10.00 – 17.00, un workshop introductiv în organizare comunitară. Scopul workshop-ului este de a le oferi participanților oportunitatea de a învăța noi metode de implicare a cetățenilor în procese decizionale.

    Organizarea comunitară presupune dezvoltarea unui leadership puternic, care poate coagula comunitatea în jurul unor probleme comune, capabil să construiască un grup comunitar care poate aduna resurse pentru a dobândi puterea de care comunitatea are nevoie pentru a produce schimbarea dorită.

   Workshop-ul va fi ținut de către organizatorii comunitari Louis Goseland (The Seed House) și Armando Minzares în limba engleză.

   Cine poate participa?

   Participantii trebuie să provină din instituții, organizații sau grupuri civice/comunitare cu experiență în advocacy, organizare comunitară, educație civică, dezvoltare comunitară/urbană. Lucrul direct cu grupuri minoritare/dezavantajate reprezintă un avantaj.

  Cu ocazia atelierului, participanții vor afla mai multe informații despre programul de schimb, în cadrul căruia interni români sunt selectați pentru un fellowship de 6 săptămâni în SUA (finanțat de Departamentul de Stat American).

   Pentru a vă înscrie la atelier, trimiteți CV-ul la vlad@ce-re.ro până marți, 20 octombrie. Selecția va fi realizată în baza CV-ului trimis. Persoanele selectate pentru atelier vor fi anunțate pe 23 octombrie.

   Atelierul este gratuit și include pauzele de cafea, prânzul și materialele de curs. În limita bugetului se va asigura transportul către București.

   Pentru mai multe informații:

   Persoana de contact: Vlad Cătună 0754 029 190, vlad@ce-re.ro

   Workshopul este organizat în cadrul proiectului “Sustaining civic Participation in minority communities” derulat de Great Lake Consortium și finanțat de State Department. Mai multe detalii despre proiect: http://glc-teachdemocracy2.org/

Vrei sa comentezi?