Cover training 2

   Asociația MozaiQ organizează în cadrul proiectului Campus Pride un workshop de două zile pentru studenți LGBT (lesbiene, gay, bisexualisi transgender) din România. În cadrul acestui workshop, participanții vor explora:

  • Cum să identifice și sa răspundă discursurilor homofobe și transfobe
  • Modul în care se manifestă spiralele de excluziune socială în rândul tinerilor LGBT
  • Ce înseamnă un mediu universitar LGBT-friendly
  • Cum să facilitezi crearea unui mediu educațional universitar sigur pentru tineri LGBT

   Prin acest workshop, Campus Pride urmărește consolidarea rețelei de studenți LGBT dedicați creării unui mediu universitar sigur pentru toată lumea, indiferent de orientarea sexuală ori identitatea de gen.

   Workshop-ul este gratuit pentru 10 participanți din București și 10 participanți din alte centre universitare din România și va avea loc la București, în perioada 11-12 decembrie 2015. Participanților care studiază în alte centre universitare li se va asigura costul transportului dus-întors și cazare în intervalul 9-13 decembrie.

   Pentru a paricipa, vă rugăm completați următorul formular: http://goo.gl/forms/Sd3R6Z3So7

   Workshop-ul este susținut de Peter Dankmeijer, director al organizației olandeze Global Alliance for LGBT Education (GALE).

   Acest workshop face parte din programul “Ziua Drepturilor Omului 2015: Istoria mișcării pentru drepturi LGBT  în România”, program implementat de către AsociatiaMozaiQ cu sprijinul Ambasadei Regatului Țărilor de Jos în România.

Vrei sa comentezi?