Asociația Șansa Ta, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București (ISMB) și 45 de școli din București și Ilfov, organizează campania națională de Crăciun “Zâmbetul din cutie”. Între 20 octombrie și 15 decembrie 2015, elevii din școlile din București și din împrejurimile capitalei donează, în cutii de pantofi, cadouri pentru copiii defavorizați din restul țării. 8.000 de copii din cele mai sărace 17 județe ale țării vor primi aceste daruri în preajma Crăciunului.

Afis - Zambetul din cutie

   „Campania „Zâmbetul din cutie” este cea mai amplă acțiune a Asociației Șansa Ta, ajunsă acum la a patra ediție. Conceptul este simplu: un copil din capitală pune într-o cutie de pantofi un cadou de suflet pentru un copil din cealaltă parte a țării, menționând dacă acest dar este pentru un băiețel sau pentru o fetiță și vârsta aproximativă. Prin intermediul nostru, acest cadou ajunge la destinatar și astfel magia Crăciunului intră în casele familiilor aflate în dificultate”, declară Gabriel Ciobotaru, Președintele Asociației Șansa Ta.

   Punctul culminant al acestei campanii este concertul caritabil din data de 26 noiembrie, găzuit de Centrul de conferințe Auditorium Pallady. Începând cu ora 17:00, evenimentul prezentat de Cabral Ibacka va aduce pe scenă artiști precum George Natsis sau Mircea Vintilă și cei mai talentați copii din școlile partenere. Biletul de intrare la acest concert, atât pentru copii, cât și pentru adulți, va fi o cutie cu un cadou, ce va face un copil fericit.

   Campania umanitară “Zâmbetul din cutie” a fost pentru prima dată organizată în anul 2012, dovedindu-se un mare succes ca număr al darurilor donate pentru copiii săraci. Asociația Șansa Ta a reușit, cu ajutorul copiilor din 50 de școli din București și Ilfov, să strângă peste 17.000 de cutii de cadouri. Inițial adunate într-un depozit al Romaero și apoi încărcate în trei camioane, acestea au fost distribuite copiilor orfani sau nevoiași din 15 județe ale țării.

Vrei sa comentezi?