snspa

Foto: SNSPA

   În perioada 18-22 aprilie 2016, Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) organizează o serie de evenimente speciale pentru liceeni, integrate în perioada dedicată activităților educative extracurriculare și extrașcolare, în cadrul programului național „Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!“.

   Programul pregătit pentru liceeni cuprinde: cursuri deschise, simulări de stagii de practică, conferințe, workshop-uri și prelegeri. În plus, elevii vor putea discuta cu studenții și profesorii din cadrul SNSPA, la standurile special amenajate, astfel încât toți cei care doresc să susțină admiterea din vară să fie cât mai bine informați privind oferta educațională a universității.

   Toate evenimentele se vor desfășura la noul sediul al SNSPA (Bd. Expoziției, nr. 30 A, sector 1), între orele 10.00-18.00.

   Cadrele didactice care doresc să participe împreună cu elevii la „Zilele Porților Deschise la SNSPA” sunt rugate să trimită un mail la adresa relatii.publice@snspa.ro, cu numărul de elevi participanți și evenimentele selectate de aceștia, până luni, 11 aprilie 2016.

   Elevii se pot înscrie și individual, completând acest formular, până luni, 11 aprilie 2016.

Vrei sa comentezi?